Atgal

Europos analitinės psichologijos kongresas

   Kov. 23, 2018

Avinjone (Prancūzijoje) kas trejus metus vyksta didžiausias Europos analitinės psichologijos kongresas, skirtas akademiniams ir klinikiniams analitinės psichologijos klausimams. Rugsėjo mėnesį į šį kongresą vyks ir NVI psichoterapeutė dr. Giedrė Bulotienė.

Kongreso metu psichoterapeutė dr. G. Bulotienė perskaitys pranešimą, paremtą klinikiniu darbu su onkologiniais pacientais Lietuvoje. Tikimasi, jog bus užmegzti ryšiai su kongreso dalyviais psichiatrais, psichologais bei mokslininkais tyrėjais iš Europos ir kitų pasaulio šalių.

Tokie renginiai itin naudingi, nes jų metu specialistai gali apsikeisti idėjomis apie moksliškai pagrįstų psichoterapijos metodų įdiegimą į praktiką ir taip patobulinti savo, kaip mokslininkų tyrėjų, kvalifikaciją.

Apie projektą “Trumpalaikė mokslinė išvyka dalyvauti Europos analitinės psichologijos kongrese 2018 m. rupjūčio 30 – rugsėjo 2 d. Avinjone, Prancūzija”

Projekto tikslas– patobulinti Lietuvos mokslininko tyrėjo kvalifikaciją psichoterapijos mokslinių tyrimų srityje, pristatyti žodinį pranešimą apie psichoterapijos taikymą Lietuvos onkologiniams pacientams ir užmegzti mokslinius ryšius, reikalingus toliau plėtoti mokslinius projektus.

Siekiami projekto rezultatai: tyrėjui iš Lietuvos dalyvaujant Europos analitinės psichologijos kongrese bus patobulintos jo profesinės žinios ir pakelta mokslinė kvalifikacija. Kongrese bus pristatytas žodinis pranešimas, paremtas klinikiniu darbu su onkologiniais pacientais Lietuvoje ir užmegzti ryšiai su kongreso dalyviais psichiatrais, psichologais bei mokslininkais tyrėjais iš Europos ir kitų pasaulio šalių.

Projekto dalyvis: NVI FMR skyriaus gydytoja psichiatrė psichoterapeutė  dr. Giedrė Bulotienė.

Projekto trukmė: 2018 m kovo–rugsėjo mėn.

Veiksmų programa – Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 9 prioritetas „Visuomenės švietimas ir žmogiškųjų išteklių potencialo didinimas“ 09.3.3-LMT-K-712 priemonės „Mokslininkų, kitų tyrėjų, studentų mokslinės kompetencijos ugdymas per praktinę mokslinę veiklą“

 

 





Atnaujinta 2018-03-29 08:04