Atgal

Tradicinėse „Grožio popietėse“ lankėsi ilgalaikio makiažo meistrė Justina Tučkutė

   Vas. 28, 2018

„Ilgalaikis makiažas sėkmingai pakeičia tradicinį makiažą atsiradus alergijai dekoratyvinei kosmetikai ar yra puiki pagalba siekiant išvengti kasdienio diskomforto netekus plaukelių antakių srityje“, – teigia ilgalaikio makiažo specialistė J. Tučkutė. Meistrė neapsiriboja tradicine akių, antakių ar lūpų ilgalaikio makiažo praktika. Savo apsilankymo metu J. Tučkutė taip pat pasakojo apie krūties aureolės vaizdo atkūrimą aplink spenelį po krūties atkuriamosios operacijos, paakių šviesinimą bei vizualinį raukšlių mažinimą tam naudojant pigmentus.

 

Pasakodama apie ilgalaikį makiažą specialistė pabrėžia, jog ilgalaikio makiažo kokybei svarbi ne tik specialisto kompetencija renkantis tinkamus pigmentus ir jų atspalvius pagal kliento odos tipą, tačiau ne mažiau svarbūs kliento hormonų pakitimai ar vartojami vaistai. Anot J. Tučkutės, chemoterapijos gydymo metu negalima darytis ilgalaikio makiažo, o pasibaigus gydymui specialistė pataria pasikonsultuoti su gydytoju, prieš atliekant šią estetinę procedūrą.

 

Išvysti meistrės darbų galite jos Facebook puslapyje, taip pat su ja susisiekti galite telefonu +37068532332 arba elektroniniu paštu justina.tuckute@gmail.com .





Atnaujinta 2018-04-10 11:26