Atgal

„2020 metų onkologijos aktualijos“ – kasmetinė konferencija visų specialybių gydytojams

   Vas. 13, 2020

Data – 2020 m. vasario 13 d.
Vieta – Viešbučio „Karolina" Konferencijų centras, Sausio 13-osios g. 2, Vilnius.

Nacionalinis vėžio institutas tęsia savo tradiciją – prasidėjus metams kviečia Lietuvos šeimos gydytojus išgirsti įvairių lokalizacijų vėžio diagnostikos ir gydymo naujienas. NVI ekspertai pateiks naujausius Vėžio registro duomenis, bus nagrinėjama prevencinių vėžio patikros programų eiga Lietuvoje bei jų rezultatų svarba siekiant tobulinti vėžio kontrolę.

Pateiksime vėžio diagnostikos ir gydymo naujienas krūties, kolorektalinio, prostatos vėžio bei melanomos srityje, aptarsime spindulinės terapijos galimybes gydant CNS metastazes. Šiuolaikinėje onkologijoje išlieka nepaprastai svarbus holistinis požiūris į pacientą, kas apima žymiai platesnį  spektrą aktualijų – nuo socialinių-psichologinių žmogaus poreikių iki paliatyviosios pagalbos organizavimo klausimų.

Programa

Registracija

*Renginyje bus fotografuojama ir (arba) filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas(-a) renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir šios nuotraukos ir (arba) vaizdo įrašai gali būti viešinami (pavyzdžiui, socialinio tinklo paskyroje, interneto svetainėje, žiniasklaidos portaluose, kitose žiniasklaidos priemonėse ir pan.). Renginio lankytojų vaizdo duomenų viešinimas susijęs su informacijos apie renginį viešinimu.





Atnaujinta 2020-07-15 22:36