Atgal

Rožinio kaspino teniso turnyras neš solidarumo su sergančiomis krūties vėžiu ir šios ligos prevencijos žinią

   Spa. 21, 2022

Artėjant į pabaigą spaliui – krūties vėžio žinomumo mėnesiui, šeštadienį, spalio 22 d. įvyks dar vienas prasmingas renginys – varžybų ir stovyklų platforma iMATCH organizuoja Rožinio kaspino teniso turnyrą, kurį pristato “Placenta genetiniai tyrimai”.

Turnyro metu rengiama “Rožinio kaspino paramos akcija”, kurios metu dalis dalyvių startinio mokesčio bus skirta Nacionaliniam vėžio institutui.

"Rožinio kaspino teniso turnyras skirtas pareikšti solidarumą su sergančiomis krūties vėžiu moterimis ir priminti apie galimas profilaktikos ir prevencijos priemones nuo šios ligos. Svarbu nepamiršti savęs ir reguliariai tikrintis profilaktiškai, būtent tada, kai dar neturime jokių nusiskundimų. O laiku pastebėjus neįprastus požymius būtina nedelsti ir kreiptis į specialistus – anksti nustatyta liga yra sėkmingai gydoma", – sako turnyro organizatorė ir iMATCH platformos įkūrėja Renata Žalėnienė.

Nuo 2015 m. veikianti varžybų ir stovyklų platforma iMATCH organizuoja teniso bei padelio turnyrus.

Rožinio kaspino turnyre dalyvauja moterys iš įvairių Lietuvos miestų: Vilniaus, Klaipėdos, Marijampolės, Panevėžio, Kauno.  Turnyre dalyvės varžysis 4 skirtingo pajėgumo grupėse: Light, Challenge, Power ir Hard.  

Renginyje dalyvaujančių aprangos kodas – rožinė spalva. Tai – visame pasaulyje gerai atpažįstamas ženklas, moteriškumo, vilties ir sveikatos spalva.  

Turnyro organizatoriai nėra neabejingi socialinėms iniciatyvoms. "Manau, kad visuomenės informavimas apie ligos prevenciją ir solidarumas su sergančiaisiais yra stiprioji tokių akcijų pusė" – paminėjo Renata Žalėnienė. 

Prie šios gražios idėjos prisideda: turnyro generalinis rėmėjas “Placenta genetiniai tyrimai”, turnyro rėmėjai MB “ Sveikatos sprendimai”, You 2.0 level, L'occitane, Livol – vitaminų sistemos, Natūralios idėjos, A-Derma Lietuva, Granini, Manilla, Gentle day, Royal denta, Litbana.

 

 

 





Atnaujinta 2022-10-27 09:26