Atgal

Pasaulinės ligonių dienos išvakarėse - nauja paroda pacientams ir darbuotojams

   Vas. 10, 2023

NVI tęsiama tradicija - pasitinkant Pasaulinę ligonių dieną "Centrinio vestibiulio" galerijoje jau galima apžiūrėti naują fotografijų parodą.
 
Savo darbus pristato fotoautorė Aneda Antanavičiūtė. Parodoje „Supasi laivelis bangose - laukia mergelė krantuose“ naujoviškai ir itin jautriai, su meile pateikiami pajūrio vaizdai, tik šiam kraštui būdingi objektai. Fotodarbuose matome lyg ir pažįstamą, tačiau visiškai kitokia aura ir netikėtomis spalvomis apgaubtą realybę, kuri traukia, kviečia prieiti ir mintimis nusikelti prie mūsų mylimos Baltijos.
"Nacionalinio vėžio instituto pacientams ir jų artimiesiems linkiu sveikatos, optimizmo ir vilties, stiprybės, stebuklo!", – parašė fotoautorė Aneda Antanavičiūtė.
 
Klaipėdoje gimusi ir augusi fotomeninkė atrado fotografiją tiesiog kaip malonų sielai pomėgį tada, kai paveldėjo kaip dovaną didelį kiekį mamos bei krikštatėvio padarytų fotografijų. Vėliau šioje veikloje atsirado ir bendraminčių, draugų. Ši fotografijų paroda skirta mylimai jūrai, jos grožiui atskleisti. Autorė sako turėjusi norą sukurti ką nors įdomaus, gražaus, išskirtinio ir savito. Patikusius foto paveikslus yra galimybė įsigyti.

Maloniai kviečiame NVI darbuotojus ir pacientus apsilankyti naujoje parodoje!





Atnaujinta 2023-02-11 12:39