Atgal

Rimanto Kaukėno labdaros ir paramos fondo dovana

   Vas. 06, 2019

Rimanto Kaukėno labdaros ir paramos fondo dovana

Minint Pasaulinę kovos su vėžiu dieną ilgametis Instituto partneris Rimanto Kaukėno labdaros ir paramos fondas įteikė dovanų. Fondo direktorius Laimonas Šiaulys ir vyriškų kirpimų meistras Raimundas Pasternackis įteikė šlapimo nelaikymą po prostatos vėžio gydymo koreguojančių raiščių.

Šios pagalbinės priemonės padeda sulaikyti šlapimą ir reikalingos vyrams, kuriems po chirurginio prostatos vėžio gydymo yra išsivystęs nedidelis arba vidutinis šlapimo nelaikymas.

Reikalingą pinigų sumą praėjusių metų lapkričio mėnesį vykusio kirpimo maratono metu surinko Raimundas Pasternackis iš barzdaskučių salono „Woxx Barbers“. „Kirpimo maratonu pažymėjome garsųjį „Movemberį“ ir su kolegomis dirbome 30 valandų, – sako R. Pasternackis. – Surinktą pinigų sumą norėjome išleisti kuo prasmingiau“.

„Raimundas jau ne kartą yra prisidėjęs prie įvairių mūsų iniciatyvų, – pasakė R. Kaukėno labdaros ir paramos fondo direktorius Laimonas Šiaulys. – Jau turėdamas pasitikėjimą mūsų fondu, kreipėsi į mus siūlydamas bendradarbiauti. Ir mes mielai prisidėjome“.

Pasak L. Šiaulio, buvo numatyta kryptis konkrečiai pagelbėti prostatos vėžiu sergantiems. „Nacionaliniame vėžio institute gavome puikų patarimą, kur galima prasmingai išleisti surinktą sumą, – pasakė L. Šiaulys. – Džiaugiamės žinodami, jog padedame penkiems vyrams palengvinti itin nemalonią gydymo komplikaciją – šlapimo nelaikymą“.





Atnaujinta 2019-02-22 12:22