Atgal

Kaip koreguoti savo gyvenseną sergant

   Kov. 28, 2019

Ką, kada ir kaip valgyti – kokiais kiekiais, šiltą ar šaltą maistą, valgyti sausai ar užsigeriant? Ar mėgautis įprastais skanėstais, ar ieškoti naujų sveikatos ir geros nuotaikos šaltinių? Ar fiziškai judėti daugiau ar mažinti, o gal didinti, įprastus krūvius? Kaip tvarkytis su emocijomis?

Šie ir daugybė kitų, regis, paprastų, tačiau nepaprastai aktualių besigydančioms pacientėms klausimų buvo aptarti tradicinės „Grožio popietės“ metu kovo 28 d.

Jaukiame NVI Onkoginekologijos skyriuje susirinko apie 20 moterų paklausyti lektorės Indrės Jarašūnienės. Lektorė pateikė daug labai korektiškų patarimų apie tai, ką kiekviena pacientė gali nesunkiai padaryti pati sau, kad jaustųsi geriau. I. Jarašūnienė pabrėžė, jog į visus patarimus reikia žiūrėti lanksčiai ir, pamėginus praktiškai, prisitaikyti tai, kas iš tiesų gali pagerinti savijautą gydantis, padėti atgauti jėgas, geras emocijas, sustiprinti viltį pasveikti.

Renginio viešnia Anna Tadewicz-Mikėnas papasakojo, kuo naudinga mūsų organizmui žalioji arbata, parodė, kaip teisingai reikia paruošti arbatą. Renginio dalyvės smagiai vaišinosi kelių rūšių žaliąja arbata iš Japonijos.





Atnaujinta 2019-03-29 10:55