Atgal

Informacija apie vėžį ir registracija į NVI – trumpuoju numeriu 1875

   Lap. 16, 2020

Siekiant didinti pacientų galimybes prisiskambinti į Nacionalinio vėžio instituto (NVI) registratūrą, užtikrinti jiems grįžtamąjį ryšį bei gerinti teikiamų konsultacinių bei registracijos paslaugų kokybę nuo spalio 30–osios pradėjo veikti naujasis Kontaktų centras, kurio šerdis – trumpasis numeris 1875. Kaip pažymi NVI vadovė prof. Sonata Jarmalaitė, ši naujovė žymiai palengvins registravimąsi pas specialistą.

„Kiekvieno mėnesio pirmosiomis dienomis NVI registratūra sulaukia tūkstančių žmonių skambučių. Net ir didinant registratorių komandą, atlaikyti tokį srautą yra fiziškai neįmanoma. Karantino metu dedame visas pastangas, kad onkologine liga sergantys pacientai gautų būtinąsias paslaugas, tad ne tik sustiprinome infekcinio saugumo lygį, bet ir geriname onkologinių paslaugų prieinamumą“, – kalbėjo prof. S. Jarmalaitė.

Žmonės, paskambinę trumpuoju numeriu 1875 (arba ilguoju 85 2786711), yra sujungiami su konsultantais, registruojami paslaugoms. NVI taip pat planuojama įdiegti vieningą komunikacijos platformą, kuri ateityje apims telefono linijas, elektroninius laiškus, WEB užklausas, momentinius pokalbius, SMS, pokalbių įrašymo, socialinių tinklų, mobiliųjų aplikacijų ir kt. valdymą.

„Svarbi naujiena – praleidus besikreipiančiojo skambutį, jis yra užfiksuojamas ir asmeniui visada yra perskambinama. NVI lankytojai per porą savaičių jau spėjo įvertinti šią paslaugą labai teigiamai“, – sako Kontaktų centro vadovė Inga Jankūnienė.

Skambučių centro darbo laikas darbo dienomis – nuo 8:00 val. iki 16:00 val. Nedarbo ir poilsio ar švenčių dienomis pacientas, kai reikalinga skubi pagalba, sujungiamas su Priėmimo–skubios pagalbos skyriumi.

 





Atnaujinta 2020-11-16 09:48