Atgal

„We Run Vilnius“ maratono 5 km distancijoje – dr. Raimonda Kubiliūtė antra

   Bir. 15, 2022

Nacionalinio vėžio instituto mokslo darbuotoja dr. Raimonda Kubiliūtė iškovojo antrą vietą kasmetinėse tarptautinėse pusmaratonio ir trumpesnių distancijų bėgimo plentu varžybose „We Run Vilnius“. Bėgimas įvyko šių metų gegužės 29 d. Vilniuje.

Dr. Raimonda Kubiliūtė bėgo 5 km distancijoje, kurią rinkosi beveik pusė visų dalyvių, nutarusių išbandyti savo jėgas trumpiausioje, bet tikrai ne lengviausioje rungtyje. Šios distancijos varžybose dalyvavo gausus būrys bėgikių – iš viso 681 moteris, ir Raimondai pavyko iškovoti jose garbingą antrą vietą.

 „Nors pats rezultatas (5 km per 19 min. ir 34 sek.) manęs labai nedžiugina ir norėjosi tikrai geriau, užimti prizinę vietą visada yra labai smagu, o ir pati bėgimo šventė buvo su daug gerų emocijų ir juoko! Bėgti atiduodant visas jėgas ir artėjant prie finišo linijos žinoti, kad jau po kelių sekundžių viskas galiausiai pasibaigs ir dar būsi už tai apdovanotas, yra vienas geriausių jausmų šiame sporte. Aš vis karts nuo karto pagalvoju, jog būtų išties smagu jei ir didesnis NVI darbuotojų būrys susirinktų bėgti kartu kaip komanda, tai būtų papildoma motyvacija siekti dar geresnio rezultato na ir žinoma puikus aktyvus laiko praleidimas kartu!“

„We Run Vilnius“ – tradicinis bėgimo renginys suvienija visus aktyvaus gyvenimo propaguotojus ir yra antras pagal dydį Lietuvoje (po „Vilniaus Maratono“). Šiais metais bėgimas pritraukęs daugiau kaip 3 tūkst. dalyvių iš įvairių pasaulio šalių. Jame savo jėgas išbandė profesionalūs sportininkai, mėgėjai ir net mažieji bėgikai.

 





Atnaujinta 2022-06-15 11:12