Atgal

Tarptautinis seminaras radioembolizacijos tema

   Lap. 27, 2019

Kviečiame 2019 m. lapkričio 27 d. dalyvauti tarptautiniame seminare, kuriame paskaitą skaitys kviestinė lektorė Florence Chow.

Florence Chow – kompanijos Terum Europe klininikių tyrimų projektų vadovė, atsakinga už holmio mikrosferų panaudojimą radioembolizacijos procedūrai atlikti. F. Chow aštuonerius metus dirba radio embolizacijos procedūrų klinikine specialiste. Turi šešerių metų patirtį dirbdama su itrio mikrosferomis.

Seminaro metu bus pristatyta Hope 166 multicentrinė studija-registras, kurios tikslas išsiaiškinti radioembolizacijos, naudojant holmio mikrosferas Quirem spheres efektyvumą ir saugumą pacientams, sergantiems nerezektabiliais kepenų navikais(HCC, mCRC).

Studijos iniciatoriai siekia nustatyti, koks atsakas po procedūros praėjus 3mėnesiams, taip pat ar nėra nepageidaujamo poveikio. Tiriamas holmio mikrosferų efektyvumas ne tik gydant vėlyvųjų, bet ir ankstyvųjų stadijų ligą, bus vertinama šios procedūros įtaka gerinant gyvenimo kokybę bei ilginant gyvenimo trukmę.

Studija vyksta Europos mastu ligoninėse, kuriose atliekamos radioembolizacijos procedūros naudojant holmio mikrosferas. Planuojama į šią studiją-registrą surinkti daugiau nei 100 pacientų.

SEMINARO PROGRAMA:

8.00-8.40    Holmio mikrosferų panaudojimas radioembolizacijai.

8.40-9.30     Apvalaus stalo diskusija - multicentrinio registro, kuris organizuojamas Europoje, pristatymas ir bendradarbiavmo galimybių aptarimas.

9.30-10.30    vizitai į Klinikos padalinius: Diagnostinės ir intervencinės radiologijos ir Branduolinės medicinos skyrius

Tarptautinis seminaras skirtas visų profesinių kvalifikacijų medicinos gydytojams, radiologijos technologams, mokslo darbuotojams, medicinos fizikams ir kitiems sveikatos priežiūros specialistams.

Kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai - 2 val.

Įvyks P. Baublio g. 3 B, 113 aud. 8 val.





Atnaujinta 2020-07-15 22:38